Our story

Children are like wildflowers: beautiful, fierce and free spirited

 

Studio Wildflower is ontstaan vanuit de zoektocht naar een mooie rotan wieg, dat aan de huidige veiligheidseisen voldoet. Die zoektocht leverde weinig op en dus besloot Annemiek er dan maar zelf eentje te ontwerpen. Toen was het hek van de dam, want zij kon haar potlood niet meer wegleggen en ontwierp nog vele rotan kindermeubels, speelgoed en accessoires.   

Hoewel Annemiek de ontwerpen in eerste instantie alleen voor zichzelf maakte, kreeg ze er zoveel leuke reacties op dat ze besloot een webshop te starten. Dit bleek zij alleen niet goed te kunnen combineren met haar eigen advocatenkantoor en het moederschap. Daarom heeft zij de hulp van Eline ingeroepen. Annemiek en Eline werkten jaren geleden op hetzelfde advocatenkantoor, maar zijn pas bevriend geraakt nadat hun oudste zoontjes beste maatjes werden. 

Sinds wij samenwerken is Studio Wildflower eindelijk tot bloei gekomen! 

Ons doel

Ons doel is om rotan kindermeubels met een vintage feel te creëren, die voldoen aan de huidige veiligheidsnormen. Met onze accessoires en speelgoed erbij wordt elke kinderkamer stijlvol.

Inmiddels begrijpen wij waarom er zo weinig goedgekeurde rotan kindermeubels op de markt zijn, want het keuringsproces is duur en tijdrovend. Dus nog even geduld; onze meubels komen eraan. Onze andere producten zijn nu al te koop.