Algemene voorwaarden

Artikel 1: Bedrijfsgegevens   

Artikel 2: Betalingen 

 1. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.
 2. Betalingen vinden plaats door middel van iDEAL en creditcard.
 3. Na ontvangst van de betaling, zal levering plaatsvinden. 

Artikel 3: Verzending

 1. Studio Wildflower verzendt in beginsel alleen naar adressen in Nederland, België, Duitsland, Portugal en Polen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om naar andere landen te verzenden.
 2. Verzending vindt plaats via PostNL. 
 3. Grotere producten worden via een koeriersdienst verzonden. Bezorging vindt dan plaats op afspraak. 
 4. Studio Wildflower is niet verantwoordelijk voor eventuele beschadiging, diefstal of verlies van producten tijdens de verzending via PostNL of via de koeriersdienst. Wij doen er alles aan om de producten zo goed en veilig mogelijk te verpakken. 
 5. Indien een of meer bestelde producten beschadigd worden geleverd of indien een of meer producten ontbreken, dan dient de consument dit per e-mail te melden aan Studio Wildflower binnen 5 dagen na ontvangst. 

Artikel 4: Retourneren 

 1. De consument heeft het recht af te zien van zijn aankoop, zonder opgave van redenen, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. 
 2. In dat geval dient de consument het product binnen 14 dagen na ontvangst in originele staat, onbeschadigd, ongebruikt, voorzien van alle originele labels en in originele verpakking aan Studio Wildflower te retourneren door middel van een retourformulier. De kosten hiervan zijn voor de consument.
 3. Het retouradres is in overleg. Wij zullen na het aanmelden van het retour het juiste retouradres doorgeven aan de klant.
 4. Studio Wildflower zal het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten in geval van een volledige retourzending) binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending terugbetalen.   
 5. Studio Wildflower behoudt zich het recht voor om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het aankoopbedrag terug te betalen wanneer de retourzending niet binnen de in lid 1 en 2 gestelde termijn is geretourneerd, het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt, het product is beschadigd als gevolg van dit gebruik of als gevolg van onzorgvuldig inpakken of wanneer het product niet in de originele verpakking voorzien van originele labels is geretourneerd.
 6. In geval van een niet-correcte retourzending zoals omschreven in lid 4 blijft het product eigendom van de consument. Het product kan dan worden opgehaald door de consument dan wel op kosten van de consument worden verzonden naar zijn adres. 

Artikel 5: Klachten 

 1. Indien een of meer producten beschadigd worden geleverd of indien een of meer producten ontbreken, dan dient de consument dit per e-mail te melden aan Studio Wildflower binnen 5 dagen na ontvangst.
 2. In geval van een beschadigd product zal Studio Wildflower in overleg met de consument treden en beoordelen of het product op kosten van Studio Wildflower kan worden geretourneerd en vervangen. 
 3. In geval van een ontbrekend product zal Studio Wildflower in overleg met de consument treden en beoordelen of het ontbrekende product op kosten van Studio Wildflower kan worden nagezonden. 

 Artikel 6: Garantie

 1. Voor de producten van Studio Wildflower gelden de wettelijke garantieregels. 
 2. Daarbij is van belang dat rotan een natuurproduct is en handgemaakt wordt. Verkleuringen, natuurlijke markeringen en kleine afwijkingen worden dan ook niet als defect beschouwd. 

Artikel 7: Eigendomsrecht

 1. Geen enkel gegeven of foto’s van deze website mag gekopieerd of gebruikt worden zonder de uitdrukkelijke toestemming van Studio Wildflower.